O nas

Že kot mala deklica sem si vedno rada izposojala lase in jih pletla, kuštrala, pa spet česala. Navduševali so me različni odtenki las in občudovala sem njihovo obliko. V najstniških letih je želja v meni vedno bolj rasla, zato sem se odločila slediti svojemu hrepenenju. V času šolanja sem se srečala z izzivi tekmovanja v česanju fantazijske in ekstravagantne pričeske. Pogumno in brez strahu sem opravljala delo v salonu. Svoje znanje sem nadgrajevala na najrazličnejših izobraževanjih. Spoznala sem, da je poleg strokovnega dela zelo pomembna harmonija odnosa med frizerjem in stranko. Nekaj let kasneje je mojstrski izpit v meni vzbudil tudi željo po predajanju znanja.

Pred leti sem kot mlada mamica trem čudovitim hčerkam imela priložnost spoznati svoj notranji svet ženske in raziskovati globino svoje duše. V njihovih najzgodnejših letih sem si vzela čas za osebnostno in duhovno rast in pridobivala znanje s področja psihologije, teologije in pedagogike. Spoznala sem, da ne želim slediti le modnim smernicam v frizerstvu, ampak globlje spoznavati lepoto osebe in poudariti njeno edinstveno lepoto, ki se odraža tudi v njenih laseh.

“Sem zagovornica nežnega pristopa pri obdelavi las, prijazne nege in svežine v oblikovanju pričeske.”

Kar nekaj let ob rojstvih vseh šestih otrok sem se posvečala le materinstvu in vzgoji. V tem času je bilo oblikovanje pričeske in striženje las zgolj moj hobi, a strast do poklica v meni ni ugasnila …

Prišel je čas zame in v sebi sem začutila neznansko željo in hrepenenje, da se podam na novo pot. Spoznala sem, da talentov ne želim zadržati zase in se odločila, da svetu okoli mene ponudim svoje roke, kreativnost, znanje in odprtost za ljudi. Vložila sem čas za pridobivanje novega znanja na področju striženja, barvanja in oblikovanja pričeske. Sem zagovornica naravne lepote in želim si, da bi le-to v sebi odkrila vsaka ženska.

“Lasje poudarijo lepe poteze našega obraza in prikrijejo nepravilnosti. V sebi imajo naš DNK zapis, od katerega je odvisna tudi njihova struktura. “

Veliko mi pomeni, da si vzamem čas zase, sem urejena in zadovoljna. Vse to želim tudi tebi, zato sem si
za svoje delovanje izbrala geslo
»Zunanja podpora vaši notranji lepoti«.

“Rada opravljam čudovit poklic, uživam v ustvarjanju z lasmi, ljubim izzive, ob tem pa mi je dragocen stik s človekom.”

Mnenja strank: