Storitve

Striženje

Škarje so frizerju kot čopič slikarju. Striženje las je osnova stiliranja. Je tesno povezano z geometrijo in fiziko. Raziskovanje novih oblik pričeske je moj izziv. Lepo je, ko se pričeska poda k obliki obraza in še lepše, ko z njo prikrijemo nepravilnosti. Zavedam se, da sta izobraževanje in izpopolnjevanje tehnike striženja stalnica dobre stilistke. Redno striženje, še posebej dolgih las, je zelo pomembno, da bo vaš las ostal zdrav. 

Vsaka pričeska zahteva svoj način striženja. Naj bodo lasje tanki, debeli, gladki, kodrani, gosti ali pa bolj redki – prav za vsako vrsto las, stil in obliko obraza je možna dobra frizura, ki vas bo osrečila.

Barvanje

Na prvem mestu mi je zdravje vaših las, zato se barvanja las lotevam celostno. Večletna izkušnja uporabe rastlinskih barv in proučevanje le-teh, me je prepričalo, da so rastline kana, indigo, senna in amla več kot le barve. Rastlinske barve poskrbijo tudi za nego las. Lase odebelijo, zaprejo povrhnjico in ga napolnijo z antioksidanti. Poleg tega uravnavajo izločanje sebuma* na lasišču, kadar se vaši lasje pretirano mastijo. Barvanje z naravnimi barvami vaših las ne bo posvetlilo, ampak bo poudarilo oziroma toniralo vaš naravni ton lasu.


Poleg 100% naravnih barv v salonu uporabljam visoko kvalitetne barve in prelive PAUL MITCHELL, za katere trdim, da so edine na trgu, ki lasem vračajo moč, jih negujejo in dajejo otipljiv rezultat. Široka paleta odtenkov in moja kreativnost bosta ustvarili rezultat, ki bo pristajal na vaš stil in življenjski slog ter poudaril vašo naravno lepoto.

*Sebum imenujemo maščobo, ki jo izločajo žleze lojnice.

“Obožujem rastlinske pripravke in spoznavanje moči narave. V mojem salonu vam želim ponuditi le najboljše za vas in vaše zdravje. Podpiram naravni videz ter zdrave in sijoče lase.”

Ženska duša

Ženske smo bitja, rojena z dodatno močjo za življenje! Sledim svoji cikličnosti in iz nje črpam moč, ustvarjalnost in odprtost za odnose. Rada poslušam, občudujem in spodbujam. Podpiram druženje žensk. Nekaj let sem vodila skupino za mame. Skozi izkušnjo materinstva, osebnostno in duhovno rast sem v sebi odkrivala svojo pristno žensko naravo.

Kot dodatno ponudbo nudim paket »Ženska duša«, v katerem se bo za vas čas ustavil vsaj za 1 uro. V kolikor si želite spremembe, se prepustite stilski preobrazbi, saj boste iz salona odšli urejeni in zadovoljni. Sprostite pa se lahko tudi zgolj s tretmajem vaših las.

Svetovanje in izobraževanje

Svetovanje

Mastenje in izpadanje las, prhljaj, cepljenje konic in izsušeni lasje so pokazatelji težav, povezanih z notranjim stanjem telesa in niso končno stanje. Raziskovanje teh težav mi je v izziv, rezultat prave nege pa moje največje veselje. S strokovnjaki nudim tudi organizacijo delavnic o osebni urejenosti na področju frizure in garderobe.

Posebna strast so zame kodri, ki potrebujejo posebno nego. Zaupam »curly girl metodi« (CGM), ki je osvojila svet kodrolask. Naj se vaši kodri kodrajo!

Izobraževanje

Sem frizerska mojstrica z opravljenim pedagoško-andragoškim izpitom, ki rada predaja svoje znanje. Podpiram mame, ki svoje otroke strižejo doma. Čeprav se zdi, da je striženje las enostavno, se v domači kopalnici večkrat izkaže kot zapleteno. Vesela sem, ko pomagam na poti k samostojnemu delu. Nudim tečaj otroškega striženja, krajšanja konic ter osnov moške frizure.